Сливи за Смет – Нова образователна игра за рециклиране на отпадъци

Искате ли да се забавлявате с приятели и семейство, докато същевременно учите как да рециклирате по-ефективно? Тогава Сливи за Смет от NASTOLA.bg е точно играта за вас! Тази забавна и образователна настолна игра ще ви научи как да събирате и разделяте отпадъците по правилния начин, за да получите най-много сливи.

Сливи за Смет е игра с прости правила, в която може да се играе от всички възрасти и нива на опит. Включени са 48 карти с различни видове отпадъци, 21 специални карти, 24 карти с контейнери, 15 карти със сливи и 2 карти с информация. Всяка карта съдържа уникална илюстрация и интересен факт за рециклирането, което може да научите и да споделите с приятелите си.

Настолна игра за рециклиране на отпадъци. Сливи за Смет
Настолна игра Сливи за Смет
Сливи за Смет - карти с отпадъци
Карти с отпадъци
Карти с контейнери в играта Сливи за Смет
Контейнери за пластмаса, органични, хартия и стъкло

Как се играе Сливи за Смет?

В началото на играта всеки играч получава по един контейнер за стъкло, хартия, пластмаса и органични отпадъци. Формира се сметище с отпадъци и пазар със сливи. На всеки ход играчите обръщат 2 карти от сметището и избират едната, която да сортират в правилния контейнер, а другата я връщат. След това играчите имат възможност да използват специални карти, ако ги имат в ръката си, и да разменят сортираните отпадъци за сливи от пазара.

Целта на играта е да съберете най-много сливи, като по пътя на играта развивате различни умения като стратегическо мислене, съобразителност, наблюдателност, памет и броене. Играта не съдържа текст по компонентите, което я прави достъпна и за най-малките деца.

Не пропускайте възможността да се забавлявате, докато научавате как да бъдете по-отговорни и екологични граждани.

Заповядайте в света на Сливи за Смет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *